::@RN@ND@::
~kaulah segalanya~
By: nurin dhia adriana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Jun-2009 08:32 Email | Share | | Bookmark
PERHATIAN....PERHATIAN....PERHATIAN

[b]Untuk perhatian kowang..sekarang aku layan blog...
So sesape ingin terjah aku Sila layari laman web nie...:

http://nilsa5178.blogspot.com[/b]


Tuesday, 21-Apr-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
::NON-STICK PLATE::

 
minggu lepas beli non-stick plate.
selalunya aku wat kek mesti melekat...
so aku pun ambik keputusan beli benda alah ni...
ari ahad aku trylah buat kek coklat dgn icing warna ijo...
hahaha...coz warna tu jer yg ada
biler dah buat tu...jadi lah pulak kek aku ni....

oh ye..aku wat kek ni coz
adriana sangat suka makan kek yg ada icing...
ari sabtu lepas, pergi bezday party si Lana
ambik cupcake...adriana yg abiskan satu cupcake tu...


sebelum masak


selepas masak serta icing

ari isnin lak...adalah ari cuti sultan perak
so tak keje...aku pun rajinlah pulak buat popia kentang...


petang lak kami g keluar ke manjung
cari barang2 hiasan dan kotak2 utk buat hantaran Ija
ni pic adriana yg latest





Saturday, 18-Apr-2009 20:25 Email | Share | | Bookmark
::Adriana Dan Bezday Party Lana::

 
Ptg tadi pergi umah syerah...dia jemput ke majlis hari jadi Lana....
pergi pun dalam kol 5.30 ptg...
wah dah ramai rupanya....
k lah..semua makan sedap2 belaka...
hancus diet aku....
tak pe lah untuk ari ni jer...
esok aku kena diet balik...
kat sini aku letakkan serba sikit pic yg telah aku snap...












oh ye yang ni lagi best...
sekarang nie adriana ni dah pandai tiru
apa saje yg kita lakukan setiap ari...
contohnya....yang kat bawah nie....
cukup suka...kalau dia bangun waktu pagi
time aku nak g keje...
dia suka tgk aku ber make-up...
cukup pandai...pakai eyeliner...
warna hijau pulak tu...
match pulak dgn baju yg dia pakai...
sekarang ni barang make-up aku
tak boleh letak tempat yang rendah2
coz dia boleh ambik


oh ye yg ni lak....minggu lepas punya cerita...
adriana kalau nak g mana2 dah bawak beg galas...
beg tu dapat percuma masa beli pampet Pet pet
hahaha...sebenarnya bukan pakai pampers tu pun...
oleh kerana nak sangat pada beg yg percuma tu.. .
aku pun belilah....



yg topi tu pun sama...dapat percuma
masa beli pampers Drypers...
warna merah gitu
aku ni gilakan yg percuma tu jer..bukannya ape...



Wednesday, 8-Apr-2009 18:15 Email | Share | | Bookmark
::DEMAM LAGI::

 
kol 3 pagi tadi adriana muntah2...tak tau kenapa...
mungkin dia makan makan makanan bergoreng....
pukul 11 shila call...dia cakap adriana menangis dari tadi
tak moh berhenti...so kelam kabut aku balik....

ni pic adriana...
tido dalam buaian pun tak sampai 5 minit....
tarik nafas ikut mulut...


petang tadi g klinik...doktor mengesahkan dia ada lelah...
siannyer anak aku...
lembik jer badan dia...


pas makan ubat terus tertido...





Monday, 6-Apr-2009 07:07 Email | Share | | Bookmark
::Blog Baru::

kepada semua yang mengenali ku....sila layari web kat bawah nie...kat fotopages ni pun still on lagi.... sajer jer gatal nak wat kat blog baru....

http://nilsa5178.blogspot.com
http://alin-herbalife.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net